Лишіть все як є!

Можливо ви пам’ятаєте, якось я розказував про баталії, які розгорілися при обговоренні проекту реконструкції подвір’я на вул. Квітневій у Львові. Детальніше про історію питання можна прочитати тут.

Якщо коротко, то мешканці, погрожуючи зв’язками у різноманітних силових структурах, відбилися тоді від пропозиції перепланувати подвір’я та розділити його на зону паркування та безмашинну відпочинкову зону з дитячим майданчиком. В результаті подвір’я таки відремонтували за проектом інших проектантів, зберігши початкову структуру. Сьогодні зайшов подивитися, як поживає подвір’я після ремонту.

2. Для тих, кому ліньки ходити за посиланнями, нагадаю, як виглядав один з пропонованих мешканцям варіантів.

3. Тепер двір виглядає ось так.

4. Було так.

5. Звісно, кільцевий проїзд довкола подвір’я, як і до ремонту, весь заставляється машинами. Простір всередині і надалі залишився незадіяним.

6. Не впевнений, що тут зможе проїхати пожежна машина, зате улюблений смартик добре видно з вікна.

7.

8. Лавочка залишилася доремонтна.

9. Дивлячись на це фото, хочеться процитувати діалог з мешканцями із минулорічного допису:

10. Було так.

11.

12. Ось такі зміни. Загалом, стало рівніше і поменшало болота і це, здається, всі зміни. Можливо більше нічого і справді не треба.

Originally published at alex-shutyuk.livejournal.com.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store