Авалон відреагував на критику?

Пригадуєте, пару місяців тому я написав великий пост про львівський житловий комплекс Авалон на просп. Чорновола, порівнюючи благоустрій довкола нього із різними закордонними аналогами. Той допис тоді непогано розійшовся по мережі, і схоже, що у забудовника його також прочитали. Можливо це і просте співпадіння, але там відбулися деякі зміни.

2. Тепер це місце виглядає так. Землю накрили рулонним газоном та посадили декоративні дерева. Звісно, краще було би, якби вони були повнорозмірними, які з часом би розрослися та давали справжню тінь. Оцю доріжку також вартувало би зробити ширшою, ніж на одну людину, але давайте все ж погодимося, що це вже значно краще, ніж листи ДСП, кинуті на голу землю. Окремо варто відзначити пониженний бордюр та велопарковку біля входу до супермаркету (раніше її не було).

3. Було.

4. Стало.

5. Цікаво, що у озелененні активно використали шпалерні дерева, які були на одній з фоток попереднього посту.

6. Соупадєніє? :)

7. До речі — ось так класти газон впритул до стовбура дерева неправильно. Трава буде тягнути воду із землі і дерево її буде недоотримувати.

8. Потрібно робити ось так — зона довкола стовбура відсипається щебенем чи корою поверх агроволокна, щоби прямо біля деерва трава не росла.

9. У внутрішньому дворі також видно зміни. Тут з’явилося значно більше зелені, причому деякі дерева дуже пристойного розміру.

10. Було так.

11.

12.

13. А стало так. Якісної зелені стало помітно більше і це тішить. Сподіваюся, що за нею тепер ще й будуть добре доглядати.

14. Ось такі зміни. Можливо це просте співпадіння, а може таки вплинув мій пост двомісячної давнини.

Originally published at https://alex-shutyuk.livejournal.com.